Decanteerkaraf graveren

Met een decanteerkaraf kun je wijn overschenken van de fles naar een speciale karaf. De techniek wordt vooral toegepast bij wat luxere rode wijnen. Met een decanteerkaraf zorg je ervoor dat de wijn wordt blootgesteld aan zuurstof. Daarnaast wordt decanteren ook gebruikt om het bezinksel, dat vooral bij oudere wijnen in de fles aanwezig is, te scheiden van de wijn.
Zoek je nog naar een uniek relatiegeschenk? Laat dan bij ons je decanteerkaraf graveren. Bijvoorbeeld met een eigen tekst of met je bedrijfslogo.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Decanteerkaraf graveren: geef een uniek cadeau

Is er iemand jarig of wil je iemand op een originele manier bedanken? En houdt hij of zij van wijn? Laat dan bij ons een decanteerkaraf graveren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Voeg aan je bestelling je eigen tekst toe en kies daarbij uit verschillende lettertypes. Zo creëer je het gewenste eindresultaat. De tekst of het logo zal in mat wit op de karaf worden gegraveerd wat zorgt voor een subtiele en tegelijkertijd elegante uitstraling. Ter informatie: een logo is pas vanaf een minimale afname van 5 stuks op aanvraag mogelijk. Je moet het logo dan in een EPS lijnbestand plus jpg aanleveren zodat we kunnen kijken of het geschikt is om te laten graveren op de decanteerkaraf.

Decanteerkaraf graveren in eigen beheer

Bij ons vertrouw je op meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van laser graveren op glas en diverse metalen. We gebruiken daarbij de modernste en computergestuurde graveermachines. Door middel van een laserstraal brengen we een tekst, logo of afbeelding permanent op de decanteerkaraf (of een ander product uit ons assortiment) aan. Het graveren verzorgen wij in eigen beheer, zodat je bij glazengraveren.nl altijd verzekerd bent van een snelle service. We bieden verder ook unieke verpakkingen aan als het aankomt op decanteerkaraffen graveren. Laat ons je decanteerkaraf graveren en bestel hem direct bij ons online. Maak je bestelling compleet met eventueel bijbehorende glazen. Als je je bestelling voor 15.00 uur plaatst, heb je de karaf de eerstvolgende werkdag al in huis!