Glazen windlicht graveren

Ben je op zoek naar een mooie glazen windlicht? Bij ons ben je op het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit diverse glazen windlichten met de mogelijkheid deze te laten graveren met een persoonlijke tekst. Als de kaars brand is de gravure nog mooier zichtbaar. Zowel binnen als buiten is een windlicht een echte sfeermaker. Een geweldig mooi cadeau om te geven én te krijgen.

Windlicht voor binnen en buiten

Een windlicht geeft binnen en buiten sfeer. Daarom is een windlicht een perfecte accessoire in ieder interieur. Onze glazen windlichten van het merk Leonardo kunnen ook nog eens gebruikt worden als bloemenvaas. Multifunctioneel dus! Omdat wij de windlichten voorzien van een mooie gravure is het een uniek en persoonlijk geschenk voor huwelijk, verjaardag, jubileum, kerstcadeau of om iemand te bedanken.  

Windlicht met logo graveren

Een glazen windlicht is een perfect relatiegeschenk om je relatie te bedanken voor een goede samenwerking of als kerstcadeau. Een windlicht met bedrijfslogo is vanaf 10 stuks op aanvraag mogelijk. Vooraf ontvangen wij graag via e-mail info@glazengraveren.nl het logo in een EPS lijnbestand (contourbestand) + pdf om te kunnen beoordelen of het logo geschikt is voor graveren.