Vaas graveren

Een glazen vaas met een persoonlijke tekst is een uniek cadeau als er iets te vieren is zoals een huwelijkscadeau, moederdagcadeau, valentijnscadeau, relatiegeschenk of als bedankje voor juf of meester. Samen met een mooie bos bloemen heeft u een prachtig cadeau om te geven. Een gegraveerde vaas is ook erg leuk om te ontvangen.

Glazen vaas

Een glazen vaas is onmisbaar in ieder interieur. Of er nou een mooie bos bloemen in staat of een paar mooie takken. Een vaas is een sfeermaker in je woonkamer ook zonder bloemen. Een bos bloemen is een van de populairste cadeaus om te geven. Wil je jou cadeau nog persoonlijker maken geef dan een vaas met een mooie gravure zoals een naam of persoonlijke tekst. Glazengraveren.nl heeft mooie glazen vazen van het merk Leonardo in het assortiment.  

Vaas met logo graveren

Een glazen vaas met bedrijfslogo is een perfect relatiegeschenk om je relatie eens extra te bedanken voor de goede samenwerking of als kerstcadeau. Vazen met een logo is op aanvraag mogelijk vanaf 10 stuks. Vooraf ontvangen wij graag via e-mail info@glazengraveren.nl het logo in een EPS lijnbestand (contourbestand) + pdf om te kunnen beoordelen of het logo geschikt is voor graveren.