Theeglazen Graveren

Wil je voor een speciale gelegenheid theeglazen laten graveren? Of ben je op zoek naar een uniek relatiegeschenk dat voorzien is van je eigen tekst of logo van je bedrijf? Bij glazengraveren.nl heb je een ruime keuze als het aankomt op theeglazen graveren. We hebben verschillende soorten theeglazen van het merk Leonardo in ons assortiment. Of het nu gaat om één theeglas met tekst of naam of om grotere aantallen: bij ons is het allemaal mogelijk.

Helaas is de cadeauverpakking (koker) niet meer verkrijgbaar. De glazen worden in schuimfolie verpakt met een sticker naar keuze.

ALLE THEEGLAZEN NU TIJDELIJK €12,50 PER STUK

Theeglas met tekst voor speciale gelegenheden. Zoek je nog een uniek cadeau voor een speciale gelegenheid? Dan ben je bij ons op de juiste plek beland. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een verjaardag van een goede vriend of vriendin of een leuk theeglas voor je oma of de juf of meester van je kind. Voorzie het glas vervolgens online van een unieke tekst. Dat kan de naam van de persoon zijn aan wie je het glas geeft maar ook een geheel andere tekst die voor de ontvanger bijvoorbeeld een speciale betekenis heeft. Unieke verpakking bij theeglas graveren. En om je geschenk helemaal compleet te maken: we bieden ook unieke verpakkingen aan als het aankomt op theeglazen graveren. Kies uit de verschillende bijpassende stickers en laat je theeglas voor een jarige of jubilaris op een schitterende manier inpakken. Het papier heeft daarbij aan de binnenzijde dezelfde kleur als de kleur van de sticker die je hebt uitgekozen. En wat nog het mooiste is: de verpakking krijg je er helemaal gratis bij. Theeglas met logo als relatiegeschenk of voor op kantoor. Ook voor bedrijven zijn gegraveerde theeglazen een goed idee. Zorg zelf voor een uniek relatiegeschenk en kies voor een theeglas met je logo om aan je klanten te geven. Of bestel een grote partij theeglazen voor op je eigen kantoor. We kunnen de theeglazen voor je voorzien van je eigen gewenste tekst of bijvoorbeeld het logo van je bedrijf in het theeglas graveren. Wil je ook gebruikmaken van onze service op het gebied van theeglazen graveren? Kies dan het glas van je voorkeur en bestel direct online. Voor 13.00 uur besteld, betekent dat je het glas de eerstvolgende werkdag al in huis kunt hebben.